Netværksdag den 30. november 2017 fra kl. 9.30-17.30

 

Netværksdagen for mediatorer fra ind og udland – og andre med interesse for konstruktiv konfliktløsning.

Netværksdag den 30. november 2017 fra kl. 9.30-17.30

Ved juletid i 2016 mødtes flere end 120 konfliktløsere i Fredericia til en forrygende dag i mediationens tegn. Vi vil gerne gentage succesen og inviterer derfor igen i år til en netværksdag for mediatorer og andre med interesse for feltet f.eks. retsmæglere, partsadvokater, dommere, syns- og skønsmænd, voldgift-aktører, landinspektører, master-mediatorer, arkitekter, bygherrer m.fl.

I løbet af dagen vil vi møde kendte ansigter og koryfæer inden for mediation, som vil indvie os deres syn på udviklingen, trends og tendenser i Danmark og internationalt ligesom der bliver mulighed for at drøfte oplæggene med hinanden. Workshops med forskellige temaer er også en del af programmet.

Vores ambition for dagen er, at I vil tage inspirerede hjem fra Trinity med fornyet energi og ideer til at udbrede mediation i Danmark yderligere. Vores ambition er, at I vil komme hjem med nye forretningsideer og i bedste fald skitser til mediationsprojekter. Sidegevinsten vil være nye netværksrelationer, som gør det muligt måske at udveksle sager til behandling via den avancerede løsningsmetode.

Vi glæder os til at se jer på Trinity i Fredericia den 30. november 2017 og opsætter snarest det forrygende program for netværksdagen.

Vær gerne opmærksom på, at I kan komme dagen før og netværke med både skuespil og paneldebat.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Tilmelding kan ske ved tilmelding til Eva Horskjær på eho@danskeadvokater.dk

 

 

Share on LinkedIn

30

november

09:30 - 17:30
Trinity i Fredericia

Danske Mediatoradvokater / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 33 43 70 00