Aktiv lytning som forhandlingsredskab

På dette kursus får du, gennem teori og øvelser, værktøjer til, hvordan du bruger aktiv lytning til at blive en bedre forhandler. Du vil blive undervist af Phillip Williams, som bl.a. er tidligere director for Scotland Yard’s Hostage & Negotiation and Training Programme, gidselforhandler og rådgiver for den britiske regering og for globale organisationer.

I løbet af en eftermiddag bliver du introduceret for vigtige værktøjer til at kunne identificere og dermed overkomme de forskellige udfordringer der er i forhandlinger. Du vil blive udfordret på, hvor god du egentlig er til at forstå, hvad der foregår på den anden side af forhandlingsbordet, og hvad aktiv lytning har af betydning i forhandlinger. Slutteligt vil du også blive introduceret til, hvordan mennesker tænker og træffer beslutninger, og hvilken rolle følelser og empati spiller i den henseende.

Bemærk, workshoppen afholdes på engelsk, da vi er så heldige at have lokket Phillip Williams herover og undervise, fra London.

Programmet:

Kl. 13:00

Session 1 – Introductions

Session 2 – Experience a Negotiation

Session 3 – Negotiation Framework

Session 4 – Active Listening

Session 5 –  Managing Emotion

Session 6 – Bargaining – Top tips on framing an offer

Session 7– Summary and Questions

Kl. 17:00, end of day

 

Kurset udbydes i samarbejde med Danske Mediatoradvokater og Mediationsinstituttet.

Som medlem af Danske Mediatoradvokater kan du deltage for 1900 kr.

Hvis du har lyst til at blive medlem af Danske Mediatoradvokater, kan du melde dig ind nu og få kr. 1.500 i rabat på kurset svarende til et associeret medlemskab i 2020, forudsat at du opfylder betingelsen for dette.

Tilmelding her.

Underviser

Phillip Williams
Practitioner, trainer, coach


Kontakt

 

Danske Mediatoradvokater
Vesterbrogade 32
1620 København V

Telefon + 45 3343 7000
Mail lpe@danskeadvokater.dk

Danske Mediatoradvokater / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3343 7000