Netværksdag den 15. september

Vi glæder os til at se jer til Netværksdag i Danske Mediatoradvokater fredag den 15. september 2023 til faglig udvikling, drinks, middag og overnatning.

Program for netværksdagen:

Vi mødes kl. 10.00 til kaffe, morgenmad og netværk

Fra kl. 10.30 og resten af dagen vil Dacapo tage os gennem en række af de situationer, der udfordrer os, når vi arbejder med mediation. Det gør de ved at spille nogle af de problemstillinger og dilemmaer, som vi møder.

Dacapo er en konsulentvirksomhed, som bruger interaktivt teater som deres metode.

Vi skal være klar til en dag, hvor vi får aktiveret hjerne og hjerte, og samtidig udfordrer hinanden i at finde de gode veje i svære situationer. Dacapo kender os og ved, at vi er en blandet flok, som arbejder med mediation i mange forskellige former og kommer med forskellige erfaringsniveauer.

Der er selvfølgelig frokost og kaffe/kage undervejs, og vi slutter dagen af med walk&talk/badning/netværk og drinks inden middagen.

Vi har igen booket Signatur Hotel i Nyborg, som ligger fantastisk med udsigt til vandet, og vi kan dyste i bordtennis, pool mv. i kælderen efter middagen.

Husk badetøj, hvis man er til det.

Vi siger tak for denne gang efter morgenmaden lørdag formiddag.

Tilmelding kan ske her senest den 16. august 2023 og koster 1.000 kr. ekskl. moms. Prisen er inkl. middag og overnatning.

Hvis du ikke har mulighed for at blive til middagen og overnatning, er du selvfølgelig stadig velkommen – men vi vil så gerne have, at du bliver lidt længere.

Der er allerede 30 tilmeldte deltagere. Vi har fået plads til 10 mere, hvis du tilmelder dig inden onsdag den 16. august 2023.

Kurset forventes at give kursuspoint.
–    Vi søger forhåndsgodkendelse hos Advokatsamfundet og vender tilbage med det nøjagtige antal point, som kan godkendes.

Kontakt

 

Danske Mediatoradvokater
Vesterbrogade 32
1620 København V

Telefon + 45 3343 7000
Mail lpe@danskeadvokater.dk

Danske Mediatoradvokater / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3343 7000