Specialmodul om mediation af konflikter i ansættelsesforhold

På specialmodulet vil vi gennemgå, hvad der typisk kendetegner de konflikter, der opstår under ansættelsen og i forbindelse med ansættelsesforholdets ophør. Vi vil gennemgå de faktorer, der ofte er afgørende for, om parterne vil forlige sagen eller ej. Vi vil gennemgå håndteringen af samarbejdskonflikter i større grupper, og hvad det betyder for mediationen, herunder brugen af formøder, struktureringen af processen etc. Og så vil vi træne udvalgte faser i mediationsprocessen samt håndtering af typiske problemstillinger. Endelig vil vi gennemgå, hvordan du får fremdrift i processen, når situationen bliver fastlåst, og der ikke er bevægelse i forhandlingerne.

Partner i Accura Advokatpartnerselskab, Morten Langer, er gæsteunderviser på kurset.

Priser
Har du gennemført Danske Advokaters mediatoruddannelse i 2024 kan du deltage på dette specialmodul uden beregning. Bemærk venligst, at deltagelse uden beregning kun er gældende for ét af de i alt fire specialmoduler.

Har du gennemført mediatoruddannelsen i 2023 eller tidligere, kan du deltage til en reduceret pris på 2.500 kr. ekskl. moms. Bemærk venligst, at deltagelse til særpris kun er gældende for ét af de i alt fire specialmoduler.

Har du ikke gennemført mediatoruddannelsen er standardpriserne følgende:

Medlemspris: 4250 kr.
Pris ikke-medlem: 5250 kr.

OBS. Ved tilmelding vil din pris blive beregnet manuelt. Du vil derfor modtage din tilmeldingsbekræftelse indenfor få hverdage efter din tilmelding.

Tilmeld dig her

Kontakt

 

Danske Mediatoradvokater
Vesterbrogade 32
1620 København V

Telefon + 45 3343 7000
Mail lpe@danskeadvokater.dk

Danske Mediatoradvokater / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3343 7000