Specialmodul om mediation i byggeriets tvister

På specialmodulet vil vi gennemgå konfliktløsningstrappen i AB18-systemet samt Voldgiftsnævnets praktiske håndtering af mediation og mægling samt udpegning af mediatorer. Derudover vil vi gennemgå, hvad der typisk kendetegner byggeriets tvister, og hvad det betyder for mediationen, herunder brugen af formøder, struktureringen af processen etc.  Vi vil også træne udvalgte faser i mediationsprocessen samt håndtering af typiske problemstillinger. Endelig vil vi gennemgå, hvordan du får fremdrift i processen, når situationen bliver fastlåst, og der ikke er bevægelse i forhandlingerne.

Direktør for Voldgiftsnævnet, Lene Ahlmann-Ohlsen er gæsteunderviser på kurset.

Priser

Har du gennemført Danske Advokaters mediatoruddannelse i 2024 kan du deltage på dette specialmodul uden beregning. Bemærk venligst, at deltagelse uden beregning kun er gældende for ét af de i alt fire specialmoduler.

Har du gennemført mediatoruddannelsen i 2023 eller tidligere, kan du deltage til en reduceret pris på 2.500 kr. ekskl. moms. Bemærk venligst, at deltagelse til særpris kun er gældende for ét af de i alt fire specialmoduler.

Har du ikke gennemført Mediatoruddannelsen er standardpriserne følgende:

Medlemspris: 4250 kr.
Pris ikke-medlem: 5250 kr.

OBS. Ved tilmelding vil din pris blive beregnet manuelt. Du vil derfor modtage din tilmeldingsbekræftelse indenfor få hverdage efter din tilmelding.

Tilmeld dig her

Kontakt

 

Danske Mediatoradvokater
Vesterbrogade 32
1620 København V

Telefon + 45 3343 7000
Mail lpe@danskeadvokater.dk

Danske Mediatoradvokater / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3343 7000