Vidensbank

Debatindlæg i Weekendavisen: Den røde kurve

Coronakrisen risikerer at overbelaste retssystemet. Dansk Industri og Dansk Erhverv opfordrer sammen med Mediationsinstituttet landets kommuner og offentlige institutioner til at løse konflikter ved mediation og finde løsninger, som fremmer gode relationer til erhvervslivet fremadrettet.

 

Hvidbogen: Mediation i et samfundsøkonomisk perspektiv

Hvidbogen ”Mediation i et samfundsøkonomisk perspektiv” afdækker den aktuelle brug af mediation blandt borgere og virksomheder, de samfundsøkonomiske konsekvenser af juridiske konflikter.

Løsningens labyrint – Britisk topmediator: ”Jeg vil ikke lave folk om.”

Transformativ mediation lyder terapeutisk og ikke som noget erhvervsvirksomheder har tid til. Men så har de misforstået, hvad det er, siger Jane Gunn, internationalt anerkendt mediator. Det er bare et dybere lag. Høre mere…

A Scandinavian Perspective in the Era of the Singapore Convention on Mediation

IMI – International Mediation Institute og Singapore Internation Mediation Institute stillede den 1. juli skarpt på mediation i Skandinavien.

Mediationsinstituttets direktør giver i dette webinar en status på den voksende interesse for kommerciel mediation i Danmark og Skandinavien efterfulgt af Q & A med advokat og mediator Morten Tveten (Norge) og advokat og mediator Gert Nilsson Eldrimner (Sverige).

 

Hold dig opdateret

Danske Mediatoradvokater / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3343 7000