Vidensbank

Nu er filmene her!

Mediationsinstituttet har med støtte fra Dreyers Fond, GI og Realdania gennemført en række mediationer, hvor parter, observatører og mediatorer har givet feedback. Det er der kommet en række fine små film ud af.

Se med her og del meget gerne.

Mediation – et uforløst potentiale

”Mediation – et uforløst potentiale” afdækker den aktuelle brug af mediation blandt borgere og virksomheder, de samfundsøkonomiske konsekvenser af juridiske konflikter og giver et bud på, hvordan en øget brug af mediation kan medvirke til mere effektive, hurtigere og mindre omkostningsfulde løsninger.

Byggeriets konfliktkultur er under forandring – MEDIATION bliver det nye normal (podcast med Finn Lænkholm)

Mediationsinstituttet lancerer i samarbejde med Paw Engsbye Rasmussen en podcast, som perspektivere fordelene ved mediation. ByggeRiget – en podcast om byggeriets værdiskabelse – samtaler med folk, der har fingeren på pulsen i ejendoms- og byggebranchen

Podcasten har 7 episoder, som du kan høre her.

Mediation: Billigere og hurtigere end en voldgiftssag | Benjamin Lundström | Mediationsinstituttet

”Konflikter er et livsvilkår, men det afgørende er, hvordan de løses på en klog måde, når de opstår.” Sådan siger Benjamin Lundström, der er mediator ved Mediationsinstituttet og advokat og partner i Sirius Advokater. ”Man vælger mediation, fordi det ofte er bedre, billigere og hurtigere end den traditionelle måde at løse konflikter på, en retssag eller en voldgiftssag. Og med mediation har man selv kontrol over, hvor det ender. Bliver man ikke enige, så kan man sige nej, det kan man ikke i en retssag,” tilføjer han. Hør Benjamin Lundströms erfaringer med mediation i denne video.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, cases og anden brancheinformation direkte på mail.

 

Danske Mediatoradvokater / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3343 7000