Vidensbank

Observatør-ordning

Mange af vores erfarne medlemmer har tilbudt at tage en ikke-så-erfaren mediator med som observatør på en mediation/retsmægling.

Nye mediatorer er ofte rige på begejstring men knap så rige på erfaring med mediation. Og selv mediatorer med flere år på bagen kan savne noget praktisk erfaring. Derfor har vi i Danske Mediatoradvokater (DMA) lavet en observatør-ordning, hvor nye – og gamle – mediatorer kan få noget praktisk erfaring.

Faktaark: Mediation – bliv MI Partner

Alt for få er opmærksomme på, at mediation er en god løsning, når de ender i en konflikt. Det ønsker vi at ændre sammen med en kreds af MI-Partnere. Bliv MI-Partner nu og opnå konkrete fordele.

Folkemødet – Kom bag om konflikten mellem DBU og landsholdet

Hvorfor var det så svært at nå til enighed og hvad skulle der til for at løse konflikten?

Mediationsinstituttet inviterer sammen med Danske Advokater publikum bag kulisserne. Hør nærmere, hvorfor det danske fodboldlandshold bestod af amatører i kampen mod Slovakiet, hvorfor det var så svært for Spillerforeningen og DBU at nå til enighed og ikke mindst, hvad der skulle til for at løse konflikten.

Mediation i erhvervslivets konflikter

Hør, hvordan andre sparer tid og penge ved at bruge mediation til konfliktløsning. Mediation kan effektivt løse de fleste tvister mellem virksomheder og samarbejdspartnere – uden at det fører til dyre og langvarige voldgifts- og retssager.

Hold dig opdateret

Danske Mediatoradvokater / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3343 7000