Vidensbank

Kursus – Mediation og mægling i kommercielle tvister (fysisk el. online)

Erhvervslivet efterspørger effektive konfliktløsningsmetoder. På globalt plan har mediation fået en helt central rolle ved kommerciel tvisteløsning – og med de nye regler i AB18 er mediation og mægling allerede blevet en integreret del af byggeriets tvisteløsning i Danmark. Bliv klædt på til at  rådgive dine klienter om mediation og mægling.

Hvidbogen: Mediation i et samfundsøkonomisk perspektiv

Hvidbogen ”Mediation i et samfundsøkonomisk perspektiv” afdækker den aktuelle brug af mediation blandt borgere og virksomheder, de samfundsøkonomiske konsekvenser af juridiske konflikter.

Løsningens labyrint – Britisk topmediator: ”Jeg vil ikke lave folk om.”

Transformativ mediation lyder terapeutisk og ikke som noget erhvervsvirksomheder har tid til. Men så har de misforstået, hvad det er, siger Jane Gunn, internationalt anerkendt mediator. Det er bare et dybere lag. Høre mere…

Mediation i byggeriet

Hør, hvordan man i byggeriet kan spare tid og penge og ikke mindst sikre et godt fortsat samarbejde ved at bruge mediation til konfliktløsning.

Mediation kan effektivt løse de fleste tvister mellem byggeriets parter – bygherrer, entreprenører og rådgivere – uden at det fører til dyre og langvarige voldgifts- og retssager.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, cases og anden brancheinformation direkte på mail.

 

Danske Mediatoradvokater / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3343 7000