Løsningens labyrint – Mediation på udebane (podcast med Jes Anker Mikkelsen)

Fodboldlandsholdet blev erstattet med et hold vikarer. DBU og Spillerforeningen røg i totterne på hinanden. EM-forberedelserne var lige begyndt. En katastrofe lurede i horisonten. Så kom Jes Anker Mikkelsen på banen og fik en uventet rolle som mediator.

Lyt med her:

Eller abonnér på podcastserien “Løsningens labyrint” her eller via Itunes podcast.

Mediationsinstituttet lancerer i samarbejde med Djøf Forlag bogen “Løsningens labyrint – advokaters erfaringer med mediation”, som sætter spotlight på den måde, som mediation bliver arbejdet med i det virkelige liv. Bogen udkommer til september og vi fejrer udgivelsen med et event hos Sirius Advokater fredag den 13. september kl. 16.30 – 18.00 – så sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Over sommeren vil vi varme op til bogudgivelsen ved at give den kommende læser mulighed for at lytte med, når forfatteren Carsten Juul og Mediationsinstituttets direktør, Thomas Samsø Bloch, rejser ud i advokatlandskabet for at sætte fingeren på pulsen i forhold til mediation. Hør en række garvede advokater fortælle om deres praktiske erfaringer med mediation.

 

Podcastet er udgivet af Mediationsinstituttet i samarbejde med Djøf Forlag og DJØF.

Danske Mediatoradvokater / Vesterbrogade 32 / 1620 København V / Tlf. 3343 7000